“Electroniștii” în sărbătoare

Sharing is caring!

Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi împreună cu Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi organizează de astazi si pana pe 13 mai proiectul ştiinţific “Zilele Studentului Electronist”, devenit tradiţie în rândul studenţilor, fiind la a VII-a ediţie.

Evenimentul studentesc are loc în incinta Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Iaşi situată pe Bd. Carol I si are ca scop realizarea unei strânse legături între firmele de profil din ţară şi facultate, în vederea oportunităţilor de angajare pentru viitorii absolvenţi.

Proiectul îşi propune să reunească un număr de peste 1000 de studenţi din cadrul facultăţii, cât şi din afară, dar şi elevi de la liceele din judeţ şi nu numai, în vederea atragerii acestora către facultatea de electronica.

Concursul Naţional „Circuite Electronice şi Aplicaţii – Laurenţiu Turic”,” Întocmeşte-ţi CV-ul corect!” sau Programul “Student pentru o zi” se numara printre atractiile acestei editii ale “Zilelor Studentului Electronist”.

shares