Ei pun în pericol siguranța pe șosele. Prins la frontieră cu ITP-ul falsificat

Dorohoi1

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat un bărbat care a prezentat la control, pentru autovehiculul pe care îl conducea, un autocolant care atestă valabilitatea inspecției tehnice periodice, ce   s-a dovedit a fi falsificat.

În data de 08 decembrie a.c., în jurul orei 10.30, pe timpul desfăşurării unor misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi-I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Rogojesti un autovehicul marca Ford Transit, înmatriculat în Portugalia, condus de un cetăţean român, în vârstă de 73 de ani.

 La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la termenul de valabilitate al inspecţiei tehnice periodice înscris în certificatul de înmatriculare prezentat la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că autocolantul este fals.  În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  uz de fals, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun