Egalitate intre Politehnica si satelitul Vasluiului

handbal

CS Politehnica Iasi, formație pregătită de antrenorul Florin Spiridon, s-a aflat sâmbătă la al doilea meci al săptămânii, confruntându-se în Sala Polivalentă cu CSM Vaslui Div A, „satelitul” grupării ce activează în Liga Națională și care este condus de antrenorul Bogdan Pralea, fostul jucător al clubului iesean.

Partida a contat pentru etapa a III-a a returului Seriei A a Diviziei A masculine de handbal, s-a desfășurat fără spectatori și s-a încheiat la egalitate: 33-33 (14-18). Finalul de meci a fost palpitant. CSM Vaslui, cu internaționalul Cumpănici în componență, conducea cu 29-25 în minutul 50, însă formația ieseana a înscris 8 goluri în 10 minute.

A egalat la 29 prin reușitele lui Folescu și Brânduș (câte două), pentru ca ultimele patru goluri să fie înscrise de Moroșanu, el aducând egalitatea după ce echipa oaspete conducea cu 33-31 în minutul 59!

CS POLITEHNICA IAȘI: Ionică, Păun – Folescu 10 goluri (4 din aruncări de la 7 metri), Moroșanu 7, Foca 4, Drenceanu 3, Brânduș 3, Grigoraș 2, T. Chitic 2, Ghiga 1, Lătescu 1, Ciobanu, Nivard, Mocanu.

„A fost un meci plăcut ochiului. Mi-am felicitat jucătorii pentru atitudine, pentru determinare. Am întâlnit o formație adversă care s-a prezentat la Iași cu șapte handbaliști din lotul echipei din Liga Națională, dar pe care o puteam chiar învinge. Am avut posesia la ultima fază, dar lipsa de experiență ne-a privat de o victorie”, a spus Florin Spiridon.

Sâmbăta viitoare, formația ieseana va juca tot în Sala Polivalentă, unde va primi vizita celor de la CSM 2007 Focșani Div A, în etapa a IV-a a returului.