Ecaterina își dorește să devină arhitect: „Vreau sa ajung la un liceu bun pentru a-mi atinge obiectivul”

Ecaterina este o tanara de 14 ani care provine dintr-o familie numroasa cu 10 copii. Tanara are rezultate foarte bune la invatatura motiv pentru care a reusit sa obtina o bursa din care se intretine pentru a putea continua studiile. Cel mai mare vis al sau este cel de a deveni arhitect iar pentru a reusi se pregateste intens.

ProVIta este o asociatie care ofera copiilor foarte buni la invatatura posibilitatea de studia. In fiecare an, 100 de elevi din diferite cicluri de invatamant primesc o bursa din care isi acopera cheltuielile cu cazarea, mancarea sau rechizitele. Pentru toti, acest sprijin financiar inseamna foarte mult pentru ca elevii provin din familii numeroase. Printre acestia se afla si Ecaterina, o fata extrem de sensibila si ambitioasa.

Ecaterina, bursiera:

In timpul liber pictez sau cant la chitara. Am inceput sa pictez acum 2 ani si asta imi aduce implinire. Incerc sa transpun frumusetea naturii pe panza. Vreau sa ajung la un liceu bun pentru a-mi atinge obiectivul. In viitor mi-ar placea sa studiez arhitectura”.

Astfel, tanara vrea ca pasiunea ei pentru desen sa devina o profesie de succes in viitor. Pentru ca resursele materiale sunt destul de limitate, bursa o ajuta pe Ecaterina foarte mult.

Ecaterina, bursiera

„Cu aceasta bursa eu imi iau cele necesare pentru scoala. Cele mai frumoase amintiri sunt cele care Dumnezeu ne-a binecuvantat cu un nou fratior sau o surioara.”.

In situatia ei mai sunt si alti copii. Toti absolventii burselor ProVita reusesc sa isi faca un drum in viata, pentru ca cei mai multi reusesc sa intre la cele mai bune universitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *