E.ON s-a mutat intr-o noua locatie

Magazin E.ON Iasi

Magazinul E.ON din Iași se mută la aproximativ 400 m față de locația actuală, într-un nou sediu situat pe str. Grigore Ghica Vodă, nr. 3 A, începând de marți, 15 decembrie. Programul de funcționare este între orele 08.00 și 16.00 pentru zilele de luni, marți, miercuri și vineri, respectiv între orele 10.00 și 18.00, pentru ziua de joi.

Pentru relocarea activității este necesară suspendarea interacțiunii directe cu clienții casnici în cadrul Magazinului E.ON, joi -10 decembrie, vineri – 11 decembrie și luni – 14 decembrie. În aceste zile, pentru a obține informații sau încheia contracte pentru serviciile și produsele E.ON clienții pot opta pentru canale alternative de comunicare, moderne și rapide, puse la dispoziție de companie.

Clienții casnici își pot planifica vizita în cadrul Magazinului E.ON din Iași prin intermediul serviciului E.ON eBooking. Odată ce trec pragul magazinului realizat într-un concept nou, unic la nivel național, ieșenii sunt îndrumați pentru soluționarea cererilor, având la dispoziție o zonă cu încărcare wireless a gadget-urilor, dar și Căsuța E.ON în care sunt prezentate produsele companiei, în timp ce copiii au un spațiu dedicat lor.

În zona digitală a magazinului pot fi obținute informații despre facturi și pot fi efectuate plăți, clienții fiind încurajați să salveze astfel doi copaci anual, prin renunțarea la factura tipărită și accesarea facturii electronice. În cadrul noului magazin E.ON a fost configurat și un spațiu de business dedicat agenților economici și întâlnirilor dintre reprezentanții companiei cu partenerii, în vederea unei dezvoltări sustenabile a afacerilor prin implementarea unor soluții energetice, încheierea de contracte de energie electrică/ gaze naturale, instalarea stațiilor de încărcare a mașinilor electrice, a panourilor fotovoltaice sau sistemelor de iluminat cu LED etc.