Vaslui | Duster furat din Germania depistat la Albita

Sharing is caring!

Dimineata, în jurul orei 04.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, M.V., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 27 de ani, care transporta cu ajutorul unei platforme un autoturism marca Dacia Duster, fără plăcuţe de înmatriculare.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului transportat, politistii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania la data de 08.06.2020.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul, plătind suma de 3.900 de euro şi că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul în cauză este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 19.200 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

shares