Dupa precedentul Constanta, inspectorii ISCIR au verificat roata panoramica de la Focsani

Agentul economic care operează capacitățile de divertisment din Piața Unirii din Focsani a fost verificat de inspectorii ISCIR, roata panoramică urmând să fie pusă în funcțiune cel târziu duminică, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță și protecție pentru utilizatori.

Inspectorii ISCIR au verificat atât roata panoramică cât și documentele care arată că societatea care o deține este autorizată să poată monta un asemenea echipament de divertisment. Procesul verbal întocmit de ISCIR nu arată că ar fi nereguli la modul în care este amplasată roata, mai ales după ce pilonii de susținere temporari (lemn) au fost înlocuiți cu cei finali. Înainte de a pune în funcțiune roata panoramică, agentul economic are obligația să anunțe ISCIR.

„Primăria Municipiului Focșani reamintește că responsabilitatea montării și gestionării acestei roți panoramice precum și a celorlalte capacități de divertisment montate în zona Pieței Unirii aparține exclusiv operatorului economic care le deține”, a transmis Cristi Misaila, primarul Focsaniului.

Va reamintim, in urma cu o saptamana, roata panoramica montata la Constanta s-a blocat cu 45 persoane aflate in cabine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *