Dupa decesul lui Catalin Toma, primarul comunei Vizantea Livezi a fost propus ca presedinte interimar al PNL Vrancea

Primarul comunei Vizantea-Livezi, Dragoș Ciobotaru, a fost nominalizat și acceptat de conducerea PNL, în urma întâlnirii de ieri de la București, urmând a fi validat în funcția de președinte interimar al PNL Vrancea în ședința de marți, 27 februarie, a Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal.

Această decizie vine în urma evenimentului nefericit din 17 februarie, când președintele PNL Vrancea și al CJ Vrancea, Cătălin Toma, a trecut la cele veșnice.

Dragoș Ciobotaru este unul dintre cei mai tineri primari din Vrancea, fiind cunoscut pentru implicarea sa activă în administrația locală.

În paralel, Valentin Resmeriță a fost numit președinte interimar al PNL Focșani în cadrul aceleiași ședințe. Resmeriță a fost, de asemenea, nominalizat drept candidatul partidului la funcția de primar al municipiului Focșani, în perspectiva alegerilor locale care vor avea loc pe 9 iunie 2024.

Această reorganizare la nivelul conducerii PNL Vrancea și PNL Focșani are loc într-un context de pregătire intensă pentru alegerile locale, punând accentul pe consolidarea partidului la nivel județean și municipal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *