Dumitru OPREA:”Eficientizarea repartizării biletelor de odihnă și tratament pentru pensionari”

Deputatul PNL Dumitru Oprea a adresat Ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale o solicitare privind eficientizarea distribuirii biletelor de tratament şi găsirea unei modalităţi cât mai transparente de asigurare a acestui proces.„Deși exista o cerere mare pentru aceste bilete, din cauza lipsei de eficiență a foștilor guvernați PSD, în anul 2018 au rămas 13.926 de bilete nealocate, iar în 2019 aproximativ 15.000. Astfel, anual, mii de pensionari au fost privați de posibilitatea de a-și trata afecțiunile și nu au putut beneficia de aceste bilete.

Recent, Ministrul Muncii a declarat că va face o analiză cu privire la modalitatea de alocare a biletelor de odihnă și tratament pentru pensionari și va fi simplificat acest proces”, a arătat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Munciii informaţii despre cauzele care au condus la alocarea ineficientă şi greoaie a biletelor de odihnă şi tratament pentru pensionari. De asemenea, a solicitat prezentarea criteriilor de alocare a biletelor de tratament şi modalitățile prin care pensionarii vor intra în posesia lor.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!