Dumitru Oprea: Șoseaua de centură rămâne o promisiune

foto_Dumitru_Oprea_2

Ultimele noutăți din administrație și politică

Primaria va elabora documentatia pentru relocarea utilitatilor de pe doua segmente ale viitoarei sosele ocolitoare. Este vorba despre zonele Rondul Vechi și Dacia. Durata estimată pentru elaborarea studiilor tehnice și studiului de fezabilitate este de 4 luni. Dupa finalizarea acestora, Primaria Iasi si Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va semna un protocol de colaborare pentru prima varianta de sud a soselei de centura a Iasului. Municipalitatea a fost de acord sa cedeze temporar catre Ministerul Transporturilor administrarea sectoarelor de drum intre Selgros si intersectia cu DN 24 Iasi – Vaslui si strada Trei Fantani, tronsonul pana la DN 28 Iasi – Albita.

Deputatul PNL, Dumitru Oprea, regreta ca lucrarile la soseaua de centura a Iasului nu s-au finalizat pe vremea cand Radu Berceanu ocupa functia de ministru al Transporturilor.

Ma simt bine ca membru al Partidului Democrat Liberal care a avut ca ministru in Radu Berceanu un om intelegator si a dat drumul in sfarsit la soseaua de centura a Iasului, bineinteles nu a terminat-o, dar am ramas cu o promisiune zic eu cat de cat onorata fata de electoratul din Moldova, implicit din judetul Iasi. Am facut ceva, dar pacat ca nu s-a finalizat.„, a declarat Dumitru Oprea.