Dumitru Oprea: “România, plumbuită de Dăncilă!”

Ultimele noutăți din administrație și politică

Sharing is caring!

Săptămâna trecută România a fost pusă în situaţia unor momente umilitoare din cauza a două reprezentante ale PSD-ului: Vasilica Viorica Dăncilă şi Rovana Plumb. Doar apariţia lui Klaus Iohannis la reuniunea ONU a mai spălat ruşinea, iar, prin vocea preşedintelui, România a arătat ca o ţară demnă şi cu viziune în concertul mondial.

Falsa vizită oficială a Vioricăi Dăncilă în SUA şi refuzul Comisiei Europene de a o numi drept comisar european al Transporturilor pe pupila lui Dragnea şi a actualului premier, Rovana Plumb, demonstrează încă o dată faptul că această putere şi-a pierdut orice dram de legitimitate în faţa tuturor partenerilor noştri externi.
Doar un pesedist se mai poate mira că Europa nu acceptă la vârful conducerii persoane care nu au pic de credibilitate şi că oficialii străini fug de Viorica Dăncilă, de teamă ca nu cumva să se compromită într-o poză cu aceasta.
Cei din PSD se află în ceea ce nu poate fi numit elegant decât provincialism absolut. Dezastruoasa Dăncilă încearcă să emuleze un comportament demn de o persoană publică de prim rang, dar impostura în care se află nu îi permite. Incompetenţa sa şi incapacitatea dovedită la orice pas sunt amplificate de minciuni, de gogoşi, de braşoave, de umflarea adevărului.
A venit momentul ca, prin vot, să trimitem definitiv PSD în istorie, cu tot bagajul său de impostură şi apucături infracţionale. Este momentul să le amintim liderilor PSD că ne aflăm în UE şi în NATO, să le arătăm, în 2019, că mita electorală nu mai funcţionează în România. Nu mai vrem să ne fie ruşine de ruşinea lor, ci vrem să fim europeni, cu fruntea sus.
Avem nevoie de acest moment de trezire, pentru că partenerii noştri externi, Uniunea Europeană şi Statele Unite, doresc să se bazeze pe un partener loial, nu doar prin preşedintele Klaus Iohannis, ci şi la nivel guvernamental.
shares