Dumitru Oprea: „Increderea in noul vaccin trebuie consolidata!”

Dumitru Oprea

Deputatul Dumitru Oprea sustine noul vaccin antiCovid, in ciuda scepticismului cu care este primit in Romania. Parlamentarul iesean a fost nevoit sa se vaccineze cand a efectuat o deplasare in Ecuador si sustine ca nu a patit nimic.

„Lumea nu trebuie sa mearga pe ideea ca orice improvizatie prinde piata si implicit se umple de bani. Sunt niste verificari, niste teste, dupa care se da bun de lansat in piata. Nu este chiar asa de libera piata asta cum ni se pare noua. Grupurile tinta vizate, nu sunt grupuri tratate la ‘si altele’. Intra in categoria profesionala de top, intra si cea de varsta si este o grija in plus pentru grupul asta de varsta”, a spus Dumitru Oprea, deputat PNL.

Increderea in noul vaccin trebuie consolidata. In acelasi timp, romanii sunt tot mai sceptici ca anul viitor se va atinge pragul de imunizare de 60-70 la suta propus de Guvern.

„Pentru mine ca om care frecventeaza diverse grupuri, scoala, cartier, prieteni si tot felul de oameni cu care trebuie sa te intalnesti, este normal ca aceasta incredere trebuie sa se consolideze. Ma uit si la cei foarte apropiati isi pun intrebari. Si oamenii nu au increderea asta”, a completat deputatul Oprea.