Dumitru Oprea: „Cât timp PSD va mai duce războiul izgonirii românilor?”

foto_Dumitru_Oprea_2

Ultimele noutăți din administrație și politică

Se împlineşte un an de la 10 august 2018, când marea demonstraţie împotriva abuzurilor PSD a fost curmată cu forţa, folosindu-se Jandarmeria împotriva românilor.
Un an de când cei vinovaţi stau liniştiţi, crezând că au astupat gura cetăţenilor, an în care Carmen Dan a stat până de curând în fruntea Ministerului de Interne, transformat în minister al represiunii.Liderii PSD consideră că România le aparţine, că e proprietatea lor şi că o pot abuza după cum doresc. Însă, pe 10 august 2018, românii le-au arătat că se înşeală!
Că o guvernare devenită ilegitimă nu are putere în faţa voinţei românilor!Falimentul statului pesedist este un fapt, dincolo de falimentul moral pe care l-a înregistrat! Dar, atenţie, nu este şi statul românilor! România noastră nu este aşa cum o doreşte actuala putere, redusă la tăcere şi supusă unor grupuri de interese!
Nu vom permite nici intimidări, precum cea comisă de interimarul de la Interne, Mihai Fifor! Nu ne dorim să se repete 10 august de anul trecut, dar nici să uităm vreo clipă că legea este una pentru toţi!Românii nu vor sta pasivi în faţa nedreptăţilor PSD-ALDE şi, prin mijloace legale şi paşnice, vor îndepărta această guvernare. Este revoltător faptul că PSD vrea să ne demonstreze care ar fi statul ideal: unul în care românii să fie sclavi!
10 August reprezintă un dosar nerezolvat, un dosar care se va întoarce împotriva tuturor celor care guvernează acum România. Nemulţumirea românilor, lipsa de încredere în cei care ne conduc şi toleranţa zero faţă de corupţi va duce la schimbarea României. Împreună putem reconstrui o ţară cu adevărat europeană!