Duminica va fi lansata o noua carte semnata de Mirabela Gabriela Jitaru

carte 1

Autoarea ieseana, Mirabela Gabriela Jitaru nu este la primul roman de acest gen, în care explorează cu succes zona ezotericului, practicile magice și un soi de fantastic de tip popular.

Dacă în primul roman, “Cuibul de vrajitoare”, descopeream un amestec de superstiții, de forme specifice de accesare a nevăzutului, toate intrând sub semnul maleficului cu tot arsenalul de producere a vrăjilor, a ghicitului în cafea, în cărți de tarot precum și procesul exorcizării cu scopul de a elibera sufletul de puterea diavolului, în al doilea roman “Noaptea Sfântului Andrei” reflectarea artistică se limitează la o superstiție care acționează în această noapte.

Dincolo de povestea care captivează cititorul și îl ține într-o stare de tensiune a lecturii, romanul dezvăluie, la nivelul semnificațiilor, idei și concepte ce scot la iveală dominanțe ale spiritului uman, valori ancestrale pe care noi, oamenii, nu avem voie să le ignorăm, dar mai mult, autoarea face o pledoarie pentru a trăi întru mister și revelare, sensul profund al vieții. Încălcarea acestor legi nescrise desacralizează omul prin neputința de a stăpâni răul, ridicându-se la un alt nivel de spiritualitate.”

Evenimentul va avea loc la locația Chez les Amis, în data de 19.02.2023, open doors începând cu ora 14:00.

În cadrul evenimentului veți avea posibilitatea de a câștiga o serie de premii:

Premiul cel mare (giveaway Instagram 👉🏻https://instagram.com/book_mirabela_jitaru83?igshid=ZDdkNTZiNTM= ) constă într-un coș ce va conține, pe lângă aparițiile literare ale autoarei, produse în ediție limitată, oferite de partenerii evenimentului.

Prin tragere la sorți, pe baza bonului fiscal de la achiziționarea romanului în cadrul evenimentului, veți putea câștiga o sticlă de vin “Caii de la Letea” – stoc disponibil 6 sticle de diverse sortimente.

La achizitionarea romanului, care va avea un preț avantajos, în cadrul evenimentului veți beneficia de un cadou surpriză realizat în ediție limitată de unul dintre partenerii noștri.

Invitati speciali:

✨Erica Moldovan – actriță la Ateneul Național din Iași

✨Doru Aftanasiu – actor la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”

din Iași

✨Ioana Mardare – violistă la Filarmonica „Mihail Jora” Bacău

📚 Spre finalul evenimentului va avea loc sesiunea de autografe ✍🏻

Vă așteptăm cu drag! Locurile sunt limitate. Pentru rezervari sunati la numărul de telefon 0753647612 (Eliza), între orele 10:00-20:00

Eveniment organizat de Bogdana Bosinceanu împreună cu Eliza Gabriela