Duminica de cosmar in trafic pe ruta Nicolina – CUG

IMG-20211003-WA0023

Montarea popicilor de delimitare din zona Nicolina a ingreunat si mai mult traficul. S-a circulat pe o singura banda de mers, intrucat o banda era ocupata de masini parcate iar cea de langa axul drumului este dedicata mijloacelor de transport in comun.

„Am facut 45 minute din Nicolina de la pizzeria Nico pana in Lunca Cetatuii. Daca astazi, duminica, s-a circulat astfel, ce vom face in timpul saptamanii. Am doi copii pe care trebuie sa-i duc dimineata la scoala si sa-i aduc la amiaza”, ne-a povestit o soferita revoltata pe masurile adoptate de Comisia de Circulatie.

„Isi bat joc de noi efectiv. Nu vor sa inteleaga ca activitatea unora dintre noi, nu se preteaza mijloacelor de transport in comun. Trebuie sa ma misc cu masina si nu am timp sa astept in statii autobuzele si sa schimb cateva linii. Citesc si ma ingrozesc cand vad si reactiile unor ieseni care spun ca ‘asa va trebuie ca v-ati mutat la tara’. Am cumparat unde mi-am permis, tinand cont de pretul apartamentelor din oras”, ne-a spus un sofer din Horpaz.

„Primaria sa amenajeze parcari, sa ne lasam masinile in conditii decente, nu pe toate tapsanele. Este un haos total, seara imi las masina unde gasesc un loc liber, ori langa bordura aici la bulevard, ori pe un spatiu verde. Ma invart ca un nebun. Poate ma injura ceilalti soferi dar, daca ar fi in locul meu, probabil ca ar proceda la fel. Popicii nu rezolva nimic, mai tare se aglomereaza zona. Dar ce sa facem, noi i-am pus acolo”, sustine un barbat care locuieste in zona Nicolina.