„Dulcinella” la Iași

133731250_440215167358712_7811855187850902870_o

Cea mai mare  retea de ateliere de cofetărie artizanală din R.Moldova  a trecut Prutul dupa ce a deschis primele 5 magazine la Bacău, Piatra Neamț și Târgu Neamț . In Iasi sunt deja doua, cel mai recent fiind inaugurat ieri in cartierul Dacia.

Dorinta de a fi intr-un continuu proces de inovare si redescoperire a produselor noi, ce ar permite formarea unor gusturi exceptionale pe care le impartaseste clientilor ii face originali. In spatele produsului final este multa munca, se fac testari cu sau fara succes in laboratorul de cercetare  special creat in cadrul companiei. Materia prima este de cea mai inalta calitate, controlata riguros conform normativelor in domeniu.

Nicolae Pojoga- fondator „Dulcinella”

A fost o ambitie pe  care am pus-o, pe toate cele 5 sa le deschidem pana la finele anului. Echipa s-a ispravit cu acest obiectiv ambitios.

La Dulcinella puteti gasi prajituri, torturi, bomboane, paine sau biscuiti, iar toate produsele sunt pregatite in fabrica companiei din Piatra Neamt.

Stefan Pintilie – artist:

Stiu ca sunt specialisti in dulciuri si au preparate foarte bune si totusi, tot ce o sa prezinte ei din Moldova si o sa aduca aici, cu siguranta ca o  sa aduca ce au mai bun acolo si vor tine la calitate.

Dulcinella isi urmeaza tendinta de a crea si realiza produsele proprii cu grija si atentie, imbunatatind calitatea vietii clientilor, oferindu-le momente de neuitat, muncind pentru a crea emotii pozitive, senzatii placute si amintiri dulci.

Marga Mariana- manager de retea Romania

Cine are placerea si vrea sa deserveasca prajiturile noastre gustoase, foarte, foarte delicioase  si sanatoase, va asteptam cu mare drag pe Bulevardul Dacia, nr. 24.