Drumuri asfaltate în comuna Erbiceni

Un nou proiect devine realitate. Au început lucrările pentru 𝐚𝐬𝐟𝐚𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚 𝟏𝟓 𝐬𝐭𝐫𝐚̆𝐳𝐢 din satele Erbiceni și Totoești. În total, vor fi modernizați mai bine de 𝟒 𝐤𝐦 de drumuri sătești.

Prin Programul Național de Investiții (PNI) administrația locală condusă de primarul Ionel Lungu a accesat 𝟕,𝟓 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, fonduri guvernamentale, bani cu care va începe o nouă etapă din cadrul proiectului de modernizare a infrastructurii rutiere din comunitatea locală.


Termenul de finalizare al lucrărilor este de 12 luni.


𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝘂𝗹 𝗜𝗼𝗻𝗲𝗹 𝗟𝘂𝗻𝗴𝘂: ,,Pe lângă aceste lucrări ce au demarat, avem 𝐚𝐥𝐭𝐞 𝐝𝐨𝐮𝐚̆ 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐬𝐟𝐚𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐬𝐭𝐫𝐚̆𝐳𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐨𝐧𝐞𝐧𝐭𝐞 ale comunei în diverse stadii de elaborare a documentațiilor tehnico-economice. Vrem să obținem un sistem modern de transport și să avem siguranța drumurilor din comuna noastră.”


𝗕𝗼𝗴𝗱𝗮𝗻 𝗖𝗼𝗷𝗼𝗰𝗮𝗿𝘂, 𝗰𝗮𝗻𝗱𝗶𝗱𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗣𝗦𝗗 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗜𝗮𝘀̦𝗶: ,,Avem la Erbiceni un #model #eficient de modernizare a infrastructurii rutiere. 𝗖𝗼𝗺𝘂𝗻𝗮 𝘃𝗮 𝗮𝘃𝗲𝗮 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮̆𝗿𝗶 𝗰𝗼𝗻𝘀𝗶𝗱𝗲𝗿𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮 𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗺𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗿𝗶, astfel încât să se poată circula în siguranță și să se poată asigura cele mai bune condiții pe fiecare tronson de drum comunal. Îl felicit pe domnul primar pentru că a identificat oportunități de finanțare și a obținut fondurile necesare pentru aceste lucrări.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *