Drama soților morți în explozia de la Crevedia. Inima lui Lică a cedat când a văzut-o pe Florica nimicită de flăcări. Femeia s-a stins la spital

Au fost împreună o viaţă şi au sfârşit împreună, la mai puţin de 18 ore distanţă. Este povestea celor doi soţi din Crevedia care au murit din cauza deflagraţiei. Erau în casă când a bubuit prima cisternă. Femeia a fost cuprinsă de flăcări, iar soţul, îngrozit, a făcut infarct din cauza şocului. Azi, la prânz, soţia care avea arsuri pe 95% din corp, s-a stins la spital.

Florica şi Lică sunt cei doi soţi pe care deflagraţia i-a surprins în locuinţă. Locuiau lângă o bombă cu ceas, peste drum de staţia GPL.

Femeia a simţit miros de gaz şi şi-a sunat băiatul. În timp ce vorbea la telefon, a deschis uşa. A apucat să-i spună că miroase ciudat şi vede ceva, ca nişte aburi. Conversaţia s-a întrerupt brusc. Florica a fost nimicită de foc în faţa soţului ei.

Pentru Lică, soţul Floricăi şocul a fost mult prea puternic. Bărbatului i-a cedat inima. „Nu era ars. Deci acolo a decedat din cauza infarctului”, a declarat Raed Arafat, şeful DSU.

Imediat după explozii, cunoscuţilor nu le venea să creadă că tragedia i-a lovit pe amândoi atât de crunt.

Cu doar o zi înainte de explozie, femeia a postat un mesaj tulburător pe Facebook: „Este foarte greu să rămâi singur…” Sunt cuvintele care s-au transformat astăzi, la prânz, într-o realitate sumbră. „A fost confirmat de către colegii de la Floreasca încă un deces. Este soția celui care a decedat ieri”, a declarat Raed Arafat, şeful DSU.

Florica şi Lică aveau doi copii, un băiat şi o fată. Cei doi au venit la Bucureşti pentru a ridica, de la morgă, trupurile părinţilor lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *