Dragomir îl pune la zid pe Pancu: Andrei Cristea nu e oricine!

DSC_0734

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, îl pune la zid pe Daniel Pancu, în urma ultimelor declarații și zvonuri conform cărora între tehnicianul ieșean și Andrei Cristea ar fi un conflict mocnit.

„Este clar că Pancu nu are experiență și s-ar  putea să se lovească singur cu capul în zid. Dar chiar și așa eu consider că el și-a cam luat o prea mare viteză, iar rezultatele sale din postura de antrenor nu îl dau afară din casă. Eu îl sfătuiesc să fie mai ponderat în declarații, mult mai abil, și să nu tot mai caute conflicte cu Andrei Cristea.

Știu că unii jucători au personalitate, iar unor antrenori nu le convine acest lucru, dar totuși Cristea este Cristea. Cum a fost Pancu pentru Rapid așa este și Cristea pentru Poli Iași.

Ok, băiatul ăla a ajuns la o vârstă, așa este viața tuturor, dar nu trebuie să uităm că el nu este oricine. Are peste patru sute de meciuri în Liga 1. A elminat Valencia în Ghencea, când juca la Steaua. A jucat la Dinamo, iar pe acolo nu a trecut ca gâsca prin apă, a făcut treabă și pe la Bacăul lui Sechelariu când era foarte tânăr, iar la Poli Iași este iubit de tot orașul.

Pancu nu se gândește că poate își pune primarul din Iași în cap? Primarul Mihai Chirica se pricepe și el la fotbal și sunt convins că are o simpatie pentru Andrei Cristea.

Daniel Pancu trebuie să fie mai abil. Mie îmi place de el, dar să încerce să nu mai caute conflicte interne că nu îi fac bine. Acolo toți trebuie să tragă la aceeași căruță. Eu sper că Pancu nu o să se supere pe mine, deoarece eu i-am dat doar un sfat”, a spus Dragomir.

Politehnica Iași va juca mâine, la București, împotriva formației Dinamo, într-o nouă etapă a Ligii 1 de fotbal.