Dragnea la Iași, “lupta e turbată, vinovații vor fi judecați”

Sharing is caring!

Liviu Dragnea a venit sambata la Iasi, la alegerile pentru functia de presedinte al filialei locale PSD. În fața Teatrului Luceafărul, unde a avut loc evenimentul, s-au adunat atât protestatari, cât și susținători ai PSD.

Multimea era impartita in doua, la sosirea delegatiei pesediste la Iasi, pe de o parte cei care il aclamau iar de cealalta parte cei care l-au primit pe Liviu Dragnea cu lozinci precum: Bine ai venit, nimicule! In sala, presedintele PSD a fost ironic la adresa contestatarilor.

“Autostrăzile în România tot noi o să le facem. De ce s-au tot întârziat? Luaţi exemplul de azi, când cei de la Mediu au cedat şi aşa se face podul de la Ungheni. Să nu credeţi că toţi oamenii vor să pună umărul să se întâmple ceva. Încet, încet vor fi daţi la o parte. E un blocaj de la ei, dar şi de la companiile străine. Vin şi câştigă, intră în insolvenţă şi nu mai vor să lucreze. 2 miliarde de euro trebuie să plătească statul român unor companii care nu vor să facă autostrăzile. E bine să ştiţi asta. Acele companii îi sprijină pe cei care ne înjură. Vor un Guvern care să le facă pe plac. Vă speriaţi de ei? Trebuie să ne batem pentru această ţară. De asta am vrut pe lista pentru europarlamentare patrioţi adevăraţi”, a declarat Liviu Dragnea la Iasi.

Dragnea a sustinut ca lupta politica din Romania este turbata dar adevaratii vinovati pentru nedreptatile din tara vor fi scosi la lumina mai devreme sau mai tarziu.

shares