Dragnea il acuza pe Tudorel Toader de blocaje in justitie, acesta anunta ca nu va ramane pasiv la dezinformari

toader

Liviu Dragnea a anuntat la Iasi ca noul ministru al Justitiei trebuie sa rezolve blocajele legate de actele normative. „Noul ministru al Justiţiei, dacă va fi numit de către preşedintele Iohannis, în primul rând trebuie să rezolve blocajele din Ministerul Justiţiei cu privire la avizarea sau iniţierea unor acte normative care ţin de aplicarea programului de guvernare. Că aceste blocaje au fost din cauza domnului Toader sau nu, nu avem de unde să ştim, important este efectul. Ăsta este primul lucru care i s-a cerut domnului Nicolicea şi al doilea rând să facă ceea ce face orice ministru al Justiţiei din România – să se ocupe de starea bună a Justiţiei”, a spus Dragnea.

Intr-o postare pe pagina de Facebook, Tudorel Toader a anuntat ca nu va ramane pasiv la dezinformari raspunzandu-i lui Dragnea.

„Ministerul Justitiei nu a blocat si nici nu a intarziat procedura de avizare si de adoptare a actelor normative. Multumiri tuturor colegilor din MJ care au facut posibil ca durata medie a avizarii unui proiect normativ, calculata de la inregistrarea si pana la iesirea din minister, sa nu dureze mai mult de 2, 5, maxim 3 zile. Felicit pe toti colegii din minister care, in procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au facut dovada unei depline responsabilitati si a unui inalt profesionalism. In acest sens, luni voi publica si situatia statistica”, a anuntat Tudorel Toader.