Două trofee obținute de Academia Didi la turneul Gold Cup de la Piatra Neamț

Academia Didi a participat la turneul de fotbal Gold Cup de la Piatra Neamț cu echipe la categoriile de vârstă 2010, 2011, 2012 (două echipe), 2013 (două echipe), 2014 și a revenit acasă cu două trofee, la categoriile 2012 și 2013, la capătul unui turneu desfășurat pe stadionul „Ceahlăul”. 

Robert Gucianu, antrenor la Academia Didi: ”Felicitări copiilor pentru parcursul la turneul Gold Cup Piatra Neamț. Un turneu puternic, în care acești copii talentați de la grupa 2012 s-au bucurat de trei zile pline de fotbal. Copiii au fost cum le transmit de fiecare dată: toți pentru unul, unul pentru toți. Au fost partide foarte disputate, dar cel mai bun adversar l-am întâlnit în marea finală, pe Juniorul București, echipă pe care am învins-o cu scorul de 2-1”.

La categoria 2010, copiii antrenați de Liviu Niță au câștigat în faza grupelor cu scorul de 7-0 în fața celor de la LPS Piatra Neamț și cu 2-0 în fața formației Artys Botoșani, dar au fost eliminați în faza sferturilor de finală, de Kids Tâmpa Brașov, scor 1-2. 
La categoria 2011, copiii antrenați tot de Liviu Niță, s-au oprit în semifinale, după ce au fost eliminați de Steaua Magică, scor 0-5. În sferturi, Academia Didi a trecut cu scorul de 10-0 de Star Bacău, iar în grupe a trecut cu 6-2 de LPS Piatra Neamț și cu scorul de 5-1 de Aripile Bacău. 
La categoria 2012, antrenorul Robert Gucianu a reușit să aducă trofeul la Iași, alături de copiii săi, după ce au învins în finală formația Juniorul București, scor 2-1. Au semifinală Academia Didi a câștigat cu scorul de 8-0 împotriva celor de la Joy Bacău. 
La categoria 2013, copiii antrenați de Bogdan Curpăn au câștigat din nou competiția, la fel cum s-a întâmplat și în urmă cu două săptămâni, la Iași. În finală, Academia Didi a învins cu scorul de 4-3 formația Juniorul București, după ce în semifinală au câștigat cu scorul de 8-2 în fața celor de la Juniorul Suceava. 
La categoria 2014, Academia Didi a terminat pe locul 5, după ce a învins cu scorul de 2-0 formația Steaua Magică, în meciul de clasament, fiind opriți în sferturi de Juniorul Suceava. 

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!