Doua terenuri din Parcul Industrial 1 Miroslava au fost vandute catre firme

WhatsApp Image 2021-08-19 at 16.22.07

Primaria Miroslava a incasat peste 1,5 milioane de euro din vanzarea a doua suprafete de teren, ambele de pe raza Parcului Industrial I. Initial, companiile au concesionat terenurile in care isi desfasoara activitatea.

Primaria Miroslava a decis sa vanda un teren de 9.500 mp către o firmă specializată în fabricarea de acoperișuri din țiglă metalică. Cealaltă vânzare implica un teren cu o suprafață de 2.300 mp. Cumpărătorul este o firmă furnizoare de ferestre, uși si fațade. Acum, ambii agenti economici sunt proprietari ai terenului

Dan Niță, primar comuna Miroslava:Am vândut două terenuri. S-a luat aproximativ 1 milion si 600 de mii de euro. Banii aceștia, îi vom reinvesti în Parcul Industrial pentru a finaliza lucrările de asfaltare și de alimentare cu energie electrică. Banii sunt deja destinați pentru lucrările respective, suntem în licitație deja, organizăm licitațiile. Cetățeanul sau vine agentul economic, concesionează în comuna Miroslava, în momentul în care își edifică construcția pe care a început-o sau proiectul este într-o fază avansată de construire, poate să facă cerere pentru a solicita cumpărarea terenului respectiv”.

Condițiile de vânzare a terenurilor au fost ca ambii cumpărători să mențină activitatea de producție și să rămână rezidenți pe toată durata de viață a parcului industrial. Această obligație este valabilă și pentru viitorii cumpărători ai terenului.