Doua romance, bune prietene au fost gasite moarte in locuintele lor dintr-un orasel din Sicilia

Inceput de an șoc în Naro, oraș din provincia Agrigento, unde două femei au fost găsite moarte astazi în case diferite. Primul cadavru, cel al Mariei Rus, în vârstă de 54 de ani a fost gasit carbonizat, iar apartamentul incendiat. 

Cealaltă femeie – Delia Zarniscu, 58 de ani – se afla într-o baltă de sânge în casa ei de pe Via Da Vinci.  Detectivii și anchetatorii vorbesc despre o crima infioratoare: mobilierul ar fi fost aruncat în aer, iar locuinta era plina de sange.

Cele două case nu sunt departe una de cealalta. Ipoteza este aceea a unei duble omucideri. Se pare că femeile, ambele românce, erau prietene. Zarniscu ar fi casatorita cu un barbat din Naro, la fel si fiica Mariei Rus.

Alarma a fost data în jurul orei 3 dimineața de către locuitorii din Vicolo Avenia care au văzut flăcările în interiorul unei casei. Pompierii au găsit cadavrul carbonizat. Cu privire la cadavrul din Via Vinci a fost primit un apel telefonic la 118. Locuitorii din zonă au fost treziți de țipete furioase și zgomote foarte puternice.

Polițiștii au verificat mai multe inregistrari de pe diferite sisteme de supraveghere video din zona în care cele două femei au fost ucise. Multe sisteme, cele ale Municipiului Naro, nu funcționează. Cu toate acestea, unele camere private sunt active și ar acoperi cele două zone. Un barbat a fost condus la audieri.

În Naro, comunitatea românească este cea mai mare dintre străinii care locuiesc în acest oraș. Maria Rus si Delia Zarniscu se cunosteau si ar fi avut aceleasi cunostinte. Ultima locuia de peste douăzeci de ani iar după moartea soțului ei, condițiile ei generale s-au înrăutățit. Vaduva ar fi avut diverse probleme economice si ar fi apelat si la trucuri pentru a iesi din situatiile dificile. Vecinii povestesc ca in locuinta ei se dadeau petreceri stropite cu alcool.

Foto: Today.it

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *