Doua puncte mari pierdute de Poli Iasi

poli iasi - voluntari

Flavius Stoican se temea de meciul cu Voluntari, ultimul din acest an. Antrenorul spera inaintea partidei sa nu intervina relaxarea si automultumirea in randul jucatorilor sai iar temerile tehnicianului au fost intemeiate. Iasul a inceput bine partida de ieri, cu cateva ocazii importante ratate la poarta lui Vatca.

Sanoh si Sin au ratat doua situatii bune in primele 10 minute dar oaspetii puteau deschide scorul daca Tudorie, liber in 7 metri, nu trimitea mingea peste poarta. Gadze, putea si el sa inscrie dupa o gafa a tanarului Tarnovanu. Gazdele au avut si ele alte doua ocazii mari prin Cristea, la una dintre faze, capitanul reusind sa-l dribleze pe Vatca dar a trimis in plasa laterala.

Inainte de pauza, Flores a deschis scorul iar gazdele pareau ca vor castiga lejer. Doar ca, ilfovenii, au intrat hotarati de la cabine si au intors rezultatul in doua minute. Mai intai Tudorie a trimis cu capul dupa o centrare a lui Vlad si apoi a transformat un penalty, in urma unui hent comis de Platini.

Porniti in cursa de urmarire, iesenii au incheiat partida cu Bekui si Enoh in avanposturi. Ultimul a speculat o eroare de plasament al Voluntariului si a inscris din cativa metri printre picioarele lui Vatca. In urma acestui rezultat, Iasul incheie anul pe locul 9 cu 28 puncte in timp ce Voluntariul, pe ultimul loc cu 13 puncte.