Doua persoane au suferit atacuri de panica si alti 100 de calatori s-au autoevacuat dupa un incendiu izbucnit la un vagon al trenului Iasi – Tecuci

In aceasta dupa amiaza, la ora 13.08, Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un vagon la Trenul Regio 6314, Iași – Tecuci.

La locul solicitării au fost direcționate două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj pentru transportul victimelor multiple.

Până la ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, aproximativ 100 de persoane s-au autoevacuat. Două persoane au fost asistate medical cu atac de panică, dar nu au fost transportate la spital.

În jurul orei 13.50 a sosit garnitura de tren care a preluat pasagerii până la destinație. Incendiul s-a manifestat la compartimentul motor. O posibilă cauză de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.

Georgică Onofreiasa, Purt. de Cuv. ISU Iași:

„La ora 13.08 Dispeceratul Integrat ISU SMURD SAJ IASI a fost anuntat prin sistemul national unic pentru apeluri de urgenta 112 despre porducerea unui incendiu la un vagon la trenul Regio 6314 in gara Barnova. In jurul orei 13.50 a sosit garnitura de tren care a preluat pasagerii pana la destinatie. Incendiul s-a manifestat la compartimentul motor. O posibila cauza de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *