Doua persoane au fost prinse in flagrant cand vindeau cocaina in Vaslui

Procurorii DIICOT Vaslui au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Măsura a fost dispusă după ce, inculpații au fost prinși în flagrant, în municipiul Vaslui, în timp ce dețineau, în vederea comercializării, cantitatea de peste 50 grame cocaină.

De asemenea, au fost indisponibilizate sumele de 16.000 lei și 50 euro, mai multe terminale mobile și cartele SIM, precum și un card de memorie.

A fost pus în aplicare și un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate cantități de cocaină și canabis, un cântar de mare precizie și un grinder. În cauză s-a reținut faptul că, în perioada martie-iulie 2023, inculpații au comercializat, în mod repetat, droguri de risc și mare risc, consumatorilor de pe raza județelor Vaslui și Iași.

Urmează să fie sesizat, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *