Doua parcari supraetajate vor fi construite in Iasi dar nu sunt ale Primariei

Doua parcari supraetajate vor fi construite in Iasi dar nu sunt ale Primariei. Consilierii locali au dat ieri unda verde pentru constructia celor doua.

Doua parcari supraetajate vor fi construite in Iasi dar nu sunt ale Primariei

Unul dintre proiecte este al omului de afaceri Catalin Tudosa. Parcarea supraterana va avea 9 etaje si o capacitate de 1200 locuri si va fi ridicata in zona Poitiers Towers. Constructia presupune, de asemenea, loc de joaca pentru copii, spatii de agrement si sport.

CITESTE SI: Un investitor privat construieste o parcare supraterana de 9 etaje in zona Poitiers

A doua parcare aprobata este a Universitatii Alexandru Ioan Cuza. Aceasta va fi ridicata in zona Turnului de Apa si va avea 5 nivele, doua in subteran, demisol, parte si etaj. Potrivit proiectului, accesul rutier și pietonal se va realiza, in mare masura, din strada Toma Cozma, insa se va putea realiza și din bulevardul Carol I, și strada Titu Maiorescu.

In continuarea, municipalitatea ramane fara nici o parcare supraterana construita. Proiectul din zona Musatini a fost abandonat din cauza costurilor ridicate. Spre deosebire, in Cluj Napoca exista 10 parcari supraterane care pot gazdui 3.000 masini. Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *