Două noi cazuri de COVID la Politehnica Iași. Daniel Pancu nu ar vrea să se vaccineze. Ce spune despre meciul cu Dinamo

130812561_3810991765611687_1509851112549197857_o

Politehnica Iași pregătește în aceste zile partida cu Dinamo București, din etapa a XIII-a a Ligii 1 de fotbal, iar Daniel Pancu a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului din Capitală. Tehnicianul ieșean spune că are doi jucători incerți, iar alți doi au fost testați pozitiv cu noul coronavirus în această săptămână.

”Dacă vom intra cum am intrat cu CFR Cluj, nu avem nici cea mai mică șansă cu Dinamo. Președintele le-a transmis jucătorilor că se vor rezolva problemele financiare până la vacanța de iarnă și mă aștept la o reacție pozitivă din partea jucătorilor.

Nu aveam probleme de lot până acum două zile, dar acum avem doi jucători incerți și doi jucători testați pozitiv pentru COVID.”, a declarat Pancu.

Întrebat dacă s-ar vaccina împotriva COVID-19, Daniel Pancu a spus că nu, dar că se va gândi până la apariție vaccinului în România.

”E o întrebare foarte grea și o să mă gândesc. La prima strigare aș spune nu.”

Antrenorul alb-albaștrilor simte lipsa suporterilor din tribune.

”Dinamo joacă pentru suporteri, ei au strâns bani, au dat prime de joc, îi așteaptă înainte de meci, cântă împreună. În momentul în care ai pentru cine juca, e altceva. Au jucat ca o echipă mare în ultimele meciuri. Eu simt cel mai mult lipsa suporterilor de pe stadion. Am venit la Iași și pentru ei. Am susținut Poli de mic copil în galerie. Le transmit suporterilor să fim realiști cu toții. Nu îmi doresc să plec de la Iași în niciun caz. Am spus că obiectivul pentru primul an este locul 12 și vreau să fac performanță. Poli Iași în vară era retrogradată, la începutul campionatului era cotată cu cel mai slab lot și a treia favorită la retrogradare. Suntem conform calculelor până acum, nici în bine nici în rău nu s-a schimbat nimic. Cunosc oamenii din club și va trebui să facem o analiză pe ansamblu.”, a mai declarat Pancu.