Doua masini au ars spre dimineata in Copou

Sharing is caring!

Motorul unei masini si portbagajul alteia au ars in aceasta dimineatape strada Titu Maiorescu, în fața Muzeului Universității.

Proprietara unui autoturism a povestit că focul a fost pus intenționat într-o ghenă de gunoi în jurul orei 3:30. Pompierii au fost chemați să stingă focul. După ce au plecat, focul s-a reaprins și a cuprins mașinile.

Mr. Silvia Bolohan, purt.cuv. ISU Iasi: “In noaptea de doi spre trei aprilie la ora 03 si 22 de minute Detasamentul 1 de Pompieri Iasi a fost solicitat sa intervina pe strada Titu Maiorescu pentru stingerea unui incendiu la un tomberon de gunoi menaje. Au ars doua tomberoane din plastic si aproximativ 300 de kilograme de gunoi menajer. Au fost afectate doua autoturisme, una dintre ele fiind arsa in proportie de 80% iar ce-a de-a doua arzand compartimentul motor, doua cauciucuri, doua faruri, habitaclul, oglinzile si parbrizul. Cauza probabila a incendiului fiind tot focul deschis in spatii deschise”.

Incidente se petrec frecvent pe strada Titu Maiorescu, iar oamenii spun că nu se simt deloc în siguranță. Ei au făcut de mai multe ori sesizări la Poliție, dar nu s-a rezolvat nimic. În ultima perioadă, aproximativ șase autoturisme au fost zgâriate sau au rămas fără oglinzi.

shares