Doua decese invaluite in mister

poza apartament

Caz cutremurator in Saptamana Patimilor la Iasi ! O mama si fiul ei au fost gasiti fara suflare intr-un apartament din Pacurari. Ambele corpuri aveau urme de violenta, primele indicii sugerand ca mama a fost sugrumata, iar fiul, injunghiat in piept.

In acest caz exista doua ipoteze: fiul si-ar fi ucis mama, apoi s-ar fi sinucis prin injunghiere sau cineva ar fi intrat in apartamentul celor doi si i-ar fi ucis. In cea de-a doua varianta este suspectat celalalt fiu al femeii care a fost audiat ieri, pe tot parcursul zilei.

Mihaela Apostol, prim-procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi: „La data de 23 aprilie 2019 , in jurul orelor 12.00, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, a fost sesizat cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, intr-un apartament cu o camera, din municipiul Iasi, au fost gasite doua personae, mama si fiu, decedate. Cele doua personae prezentau urme de violent pe corp. Medicul legist din cadrul IML Iasi stabilind ca moartea victimei de sex feminin a survenit din cauza asfixierii prin sugrumare iar decesul victimei de sex masculin, din cauza unui traumatism thoracic, plaga penetranta cu un obiect intepator. In cauza, s-a inregistrat dosar penal pentru omor”.

Vecinii spun ca, cele doua persoane erau foarte respectuoase, nu cauzau probleme, ba chiar sareau in ajutor daca vreun vecin avea nevoie de ceva. Acestia nu au mai fost vazuti de aproximativ 2 saptamani. Toti locatarii blocului sunt socati de aceasta situatie.

„Erau de gasca, isi vedeau de treaba. Nu stiu cum de s-a intamplat asa ceva, ne-au lasat masca”, a afirmat un vecin.

Am zis ca poate s-ar fi dus la tara, mai aveau niste neamuri pe la tara. Nu stiu, dar restul, nu stiu. Nu-l stiu sa fi fost agresiv. Totdeauna cand am avut nevoie m-a ajutat, nu stiu”, a completat alt vecin din bloc.

Nu stiu ce sa zic, nu stiu ce s-a intamplat. E ceva suspect. Multi spun sa nu fie baiatul celalalt mai mare, dar numai Dumnezeu stie. El venea, venea destul de des, i-am vazut tot timpul, dar nu stiu”, a spus o vecina.  

Pana in acest moment nu se stie cauza exacta a deceselor celor doi.