Doua autocare si un TIR s-au ciocnit in Teleorman. Plan Rosu de Interventie declansat de autoritati

Un grav accident rutier s-a produs in judetul Teleorman fiind implicate trei autovehicule (un ansamblu auto, un autobuz și un microbuz). Traficul este oprit pe DN 6 Ghimpați – Alexandria, în zona localității Bujoreni, județul Teleorman.

Trei persoane necesită îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD. Este în desfășurare intervenția de lichidare a incendiului produs la nivelul autocamionului. Circulația a fost deviată către DJ 503 prin Videle.

Autoritatile au declasant planul rosu de interventie. Echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 8 ambulanţe SMURD şi 6 ambulanţe SAJ. 

Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două ambulanţe SMURD.

De asemenea, de la nivelul ISU Bucureşti-Ilfov au fost suplimentate forţele de intervenţie cu 1 ambulanţă SMURD cu medic şi 1 autospecială pentru transport victime multiple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *