Două asasinate au îngrozit Bulgaria. Un controversat om de afaceri a fost împuşcat în plină stradă

Doi milionari au fost ucişi în moduri abominabile. Unul dintre ei, tranşat şi aruncat în canalizare. Criminalul, de negăsit.

Dacă în cazul milionarului, considerat unul dintre regii criptomonedelor, criminalul a fost prins şi si-a recunoscut fapta, în cazul omului de afaceri, presa bulgară scrie că este greu de crezut că va fi arestat cineva. Jurnaliştii de la Sofia spun că ar fi vorba de un asasin plătit şi nu exclud ca acesta să fi părăsit deja Bulgaria.

Trupul tranşat al milionarului Christian Peev a fost găsit în sistemul de canalizare de o echipă de instalatori, chemată de vecinii victimei pentru că se înfundase canalul de scurgere. Milionarul, care şi-a făcut averea din tranzacţii cu monede virtuale, a fost dat dispărut de vărul său pe 10 august. Anchetatorii cred că bărbatul de 41 de ani a fost ucis între 8 și 9 august. Două persoane au fost reţinute până acum în acest caz.

Potrivit anchetatorilor, suspectul principal l-ar fi lovit pe milionar cu o ganteră, în momentul în care a văzut că nu mai respiră şi-a chemat în ajutor prietenul şi împreună au stablit cum să scape de cadavru.

Sursa observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *