Dosar penal după ce Gigi Becali a intrat cu maşina în şanţ. Patronul FCSB susţine că e nevinovat în acest caz

Poliţiştii din Ilfov au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, după ce Gigi Becali a intrat cu maşina în şanţ, informează Agerpres.

Poliţiştii din Ilfov au găsit duminică într-un şanţ pe Centura Capitalei, la km 13+500 în zona localităţii Dobroeşti, o maşină Rolls Royce, în care nu se afla nimeni. Ulterior, a fost identificat proprietarul maşinii, acesta fiind Gigi Becali.

Becali susţine că a încercat să facă o depăşire pe Centura Capitalei, însă şoferul acelui autoturism a intrat şi el în depăşire, iar pentru a evita impactul a tras de volan şi a intrat cu maşina în şanţ. El este cel care ar fi sunat la 112, însă poliţiştii nu l-au mai găsit în maşină. Celălalt şofer care ar fi implicat în accident nu a fost încă identificat.

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depăşire, iar cel pe care l-am depăşit s-a băgat şi el în depăşire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan şi am intrat în şanţ. Când intri într-o depăşire şi cel pe care-l depăşeşti intră şi el în depăşire, se numeşte unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în şanţ”, a declarat Becali, pentru GSP.ro.

Accidentul ar fi avut loc duminică, în jurul orei 11,42, însă Gigi Becali s-a prezentat la Spitalul Pantelimon în noaptea de duminică spre luni, la ora 00,10, iar peste o oră unitatea sanitară a anunţat Poliţia. Patronul clubului FCSB a fost testat în vederea depistării prezenţei în organism a alcoolului şi a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *