Dornici de revanșă

foto_Botosani

Cei de la FC Botosani nu au uitat meciurile grele din sezonul trecut cu Iasul. Costel Enache si-a propus ca echipa lui sa razbune esecul din campionatul trecut cand FC Politehnica Iasi a prins in extremis ultiml loc de play off in timp ce Botosaniul l-a pierdut pe ultima suta de metri.

E un meci cu o alta incarcatura mental si dorintele parca ard mai puternic. Am avut meciuri incinse anul trecut, au fost partide frumoase intre noi si partenerii de la Iasi. Sa speram ca anul acesta va fi la fel dar ca va fi un alt castigator. Cred ca in campionat, anul trecut au castigat lupta cu noi iar anul acesta sa cautam revansa, sa o obtinem. E un orgoliu poate justificat, suntem singurele echipe din zona, ne dorim sa reprezentam cat mai bine zona noastra si atunci de aici apare acea adversitate pe care eu o consider pozitiva”, a declarat Costel Enache, antrenor FC Botosani.

Dupa startul bun de campionat, botosanenii sunt increzatori in sansele lor. Nici lor nu le vina sa creada pasa proasta pe care o traverseaza Iasul.

“Cu aceasta dorinta mergem la Iasi, sa castigam, sa facem un joc bun si sa facem puncte cat mai multe. La ce au aratat anul trecut ma asteptam la mai mult dar asta nu e problema noastra. Noi mergem acolo sa ne facem treaba, apoi imi doresc sa revina si ei si sa faca meciuri bune” a spus Mihai Roman, jucator FC Botosani.

Sponsorul traditional de pe tricourile botosanenilor a fost inlocuit. Incepand cu meciul de maine seara, cei de la FC Botosani vor purta pe tricouri numele unei case de pariuri.