Dorna Medical deschide o nouă policlinică în Municipiul Iași

IMG-20230125-WA0044

Dorna Medical, cel mai important furnizor de servicii medicale private din nordul țării este o companie cu 100% capital românesc și cu 25 de ani de activitate în domeniul medical.

În anul 2023, Dorna Medical înseamnă o echipă alcătuită din peste 500 de angajați permanenți și colaboratori, iar după aproape un sfert de secol de activitate, cea mai bună promovare și recunoaștere a meritelor noastre o realizează pacienții. Dorna Medical deschide la Iași o nouă policlinică prin care se angajează să vizeze excelenţa în activitatea medicală într-unul dintre cele mai importante județe ale țării.

Policlinica Dorna Medical Iași va beneficia de primul laborator de analize medicale robotizat din nordul țării. În cadrul policlinicii vor putea fi efectuate investigații imagistice, în cadrul centrului de Radiologie și Imagistică Medicală, dotat cu apara- tură ultraperformantă, cât și consultații de specialitate în cadrul cabinetelor medicale de cardiologie, oncologie, pediatrie, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, medicină internă, oftalmologie, obstretică-ginecologie, ORL, medicina muncii și medicină generală. Inaugurarea Policlinicii Dorna Medical Iași a avut loc miercuri, 25 ianuarie 2023 la Hotel Ramada, Iași, ora 14:00.

În cadrul evenimentului au fost prezentate compania și avantajele unice ale aparaturii medicale de care Dorna Medical dispune în cadrul Policlinicii Dorna Medical Iași. În încheiere, invitații au avut parte de un tur al noii Policlinici Dorna Medical situată pe Anastasie Panu, Nr 21, Iași.