Dorel a făcut o nouă gafă de milioane. A pus liniile de tramvai prea aproape şi tramvaiul se loveşte de stâlpi

Încă o lucrare românească făcută de celebrul meşter Dorel. La Timişoara, o întreagă intersecţie a fost refăcută, dar înainte de inaugurare. surpriză! Tramvaiul nu poate trece pe lângă stâlpii de curent fără să îi lovească, deoarece șinele au fost puse prea aproape. Lucrarea de milioane va fi refăcută pe banii constructorului.

Problemele au apărut înainte de inaugurare, faza de testare a noilor şine. Într-o curbă, pe Bulevardul Cetăţii, o zonă aglomerată din oraş, o garnitură a lovit un stâlp.

Pe o distanţă de aproximativ 25 de metri circulaţia a fost restricţionată din nou. Se circulă pe două benzi, în loc de patru. Iar asflatul trebuie spart din nou.

Întregul proiect de reabilitarea a zonei de vest a costat 70 de milioane de lei şi trebuia să fie gata în septembrie anul acesta. Termenul de finalizare a fost prelungit, însă, pentru ultima oară. Muncitorii mai au timp până pe 28 decembrie să repare greşeala.

În total, doi kilometri de cale dublă de tramvai au fost reamenajaţi în zonă, plus încă 10 staţii pentru transportul în comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *