Donăm Sânge, Salvăm Vieți! – Un Apel la Solidaritate

Într-o lume plină de provocări, un gest simplu poate face o diferență imensă în viața cuiva. În acest context, Pleiada Boutique Hotel, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Iași, lansează o campanie de donare de sânge cu un scop nobil – salvarea de vieți. Acțiunea se va desfășura pe data de 24 octombrie, în intervalul orar cuprins între 8:30 și 14:30! Te invităm să faci parte din această inițiativă.

Pentru a face donarea de sânge cât mai accesibilă și eficientă pentru toți cei implicați, Pleiada Boutique Hotel a introdus o modalitate modernă de programare. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația BlooDoChallenge, disponibilă pe Google Play sau AppStore, și să selectezi organizația Pleiada Boutique Hotel. Această platformă ușor de utilizat îți va permite să alegi intervalul orar care ți se potrivește cel mai bine, eliminând cozi și așteptări inutile.

Pentru ca experiența donării să fie una completă, echipa Pleiada Boutique Hotel a pregătit un bufet bine aprovizionat cu apă, sucuri și produse de patiserie. Scopul acestor gustări este de a-ți oferi starea de bine și energia necesară pentru a te simți cât mai confortabil în timpul procesului de donare de sânge.

Această campanie este un proiect desfășurat în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Iași, o instituție esențială în asigurarea sângelui necesar pentru salvarea de vieți.

Un ultim sfat important: înainte de a te prezenta pentru donare, verifică eligibilitatea ta pe site-ul Centrului de Transfuzii Iași, disponibil la adresa https://www.crtsiasi.ro/inaintea_donarii.html. Acest pas simplu te ajută să te asiguri că poți să participi la această nobilă cauză.

Încheiem cu un îndemn către toți cei care pot și vor să facă o schimbare pozitivă în lume: alătură-te campaniei noastre de donare de sânge pe 24 octombrie și ajută la salvarea de vieți! Fiecare picătură de sânge donată este o șansă de supraviețuire pentru cei care au nevoie. Vino și arată că solidaritatea este unul dintre cele mai prețioase daruri pe care le putem oferi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *