Doliu la Colegiul National Costache Negruzzi!

carmen petrus

Comunitatea negruzzistă își exprimă tristețea profundă pentru dispariția neașteptată și dureroasă a doamnei profesor Carmen Petrus. Director al Colegiului în perioada 1998-2001, profesor eminent și specialist de excepție, pasionată de universul științific, dar și de sensurile artei, vibrând poetic prin creatii lirice delicate și sugestive, specialist cu vocație pedagogică autentică și înaltă ținută morală, Carmen Petruș a pregătit temeinic și a modelat cu sensibilitate generații numeroase de elevi.

„Va rămâne mereu parte din cronica unui liceu de elită în care și-a înscris menirea și vocația prin pagini semnificative care îi conferă unicitate și neuitare… Condoleanțe familiei în aceste timpuri cernite! Odihnă veșnică în lumină și liniște”, a transmis Colegiul National Costache Negruzzi.

„O pierdere neașteptata, întreaga noastră comunitate negruzzista este îndoliată! Un profesor de excepție, un pedagog inspirat, un director competent, o colega nobila și distinsa… Ii păstram in suflet amintirea și ne rugam pentru odihna ei veșnica in lumina și pace”, a subliniat Camelia Gavrila, directorul Colegiului National Costache Negruzzi.