Doina Fedorovici nu mai candideaza pentru un nou mandat la Consiliul Judetean Botosani

Doina Fedorovici nu mai candideaza pentru un nou mandat la Consiliul Judetean Botosani. Partidul Social Democrat și-a lansat candidații pentru funcțiile de primar al Botoșaniului și președinte CJ. Astfel, după ce a anunțat că nu mai dorește încă un mandat la conducerea județului, Doina Federovici, a precizat că senatorul Lucian Trufin va candida pentru funția de președinte al Consiliului Județean. Pentru postul de primar, va candida din partea PSD, actualul edil, Cosmin Andrei.

Doina Fedorovici nu mai candideaza pentru un nou mandat la Consiliul Judetean Botosani

De altfel, în cadrul întâlnirii Organizației Județene a partidului, au fost anunțați și candidații pentru toate localitățile din județ. Lucian Trufin a spus că va continua proiectele pe care Doina Federovici le-a început în acest mandat.

Simt o mare responsabilite. Sunt onorat, simt că apasă pe umerii mei o mare responsabilitate, dar în același timp că știu la ce muncă mă angajez. Pe cât de ușor poate ar părea, îmi dau seama cât de complicat este. Este ușor pentru că vin și fac parte din cea mai putearcă organizație și cel mai puternic partid din județul Botoșani. Am crescut în acest partid. Sunt 20 de ani de muncă în echipă, atât în administrația publică locală cât și centrală. Eu văd județul ca pe un puzzle cu 78 de  piese. Fiecare piesă este extrem de importantă pentru că dacă nu funcționează fiecare piesă, județul Botoșani rămâne cu siguranță în urmă. 78 de administrații publice locale care care astăzi sunt reprezentate prin peste 60 de primari, colegii noștri, oameni responsabili. Complicat este pentru că vin după președintele Doina Federovici.” a spus actualul senator Lucian Trufin.

Actualul edil, Cosmin Andrei, va candida din partea PSD pentru un nou mandat de primar al municipiului Botoșani.

Mă onorează această nominlizare. Consider că acest merit la nivelul municipiului ește și al echipei și împart această nominalizare și cu echipa mea. Mă obligă dar sunt convins că atât pentru mine cât și pentru dumneavoastră urmează o perioadă grea, trebuie să împărțim această campanie cu treburile administrative pe care le ducem la bun sfârșit. Chiar dacă suntem la final de mandat provocările la Primăria Botoșani sunt și în acest moment. Trebuie să reparăm să mergem cu proiectele mai departe și voi detalia aceste lucruri în perioada următoare.” a spus Cosmin Andrei.

Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Sursa: Botosani Online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *