Doi tineri au fost reținuți după ce s-au bătut azi noapte în clubul Skin

Screenshot_20210613-214112_Samsung Internet

A fost bătaie în toată regula azi noapte în clubul Skin între două grupuri de tineri. S-au împărțit pumni cu nemiluita după ce o tânără a fost atinsă indiscret în timpul unui dans.

Aceasta s-a plâns iubitului iar scandalul a degenerat. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a dispus sesizarea din oficiu şi demararea unor verificări, cu privire la conflict.

Au fost ridicate şi vizionate imagini de pe camerele de luat vederi, au fost identificaţi şi audiaţi martori, precum şi persoanele care ar fi fost implicate în conflict.

Astfel, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii Poliţiei Municipiului Iaşi şi Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi a rezultat faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice între două grupuri de persoane s-a iscat un conflict spontan.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pana in prezent niciuna dintre persoane nu a depus plângere penală”, a spus Anca Vijiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre barbatii bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul IPJ Iaşi.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale.