Doi primari si un viceprimar de la PNL vor candida pe listele PSD Iasi la alegerile locale

Doi primari si un viceprimar de la PNL vor candida pe listele PSD Iasi la alegerile locale. De asemenea, mai multi consilieri au trecut la social democrati, potrivit unui comunicat de presa.

Doi primari si un viceprimar de la PNL vor candida pe listele PSD Iasi la alegerile locale

Primarii comunelor Dobrovăț și Gropnița, Cătălin Martinuș și Ionel Oneagă, alături de toți cei 17 consilieri locali, dar și viceprimarul comunei Lespezi, Lucian Marcu, vor veni în familia social-democrată cu dorința de a face parte dintr-un proiect administrativ care are ca principiu buna guvernare locală.

CITESTE SI: 80 de ieșeni au decis să vină alături de PSD Iași și de proiectele social-democrate!

„Mă bucură venirea colegilor noștri primari de la Dobrovăț și Gropnița, dar și a tânărului viceprimar al comunei Lespezi. Oameni apreciați în comunitate, cu proiecte și investiții importante atrase la nivel local, vin în echipa noastră pentru a lucra în beneficiul ieșenilor. Acest fapt înseamnă că munca pe care am început-o acum aproximativ 10 luni la conducerea organizației județene PSD Iași generează încredere. Mesajul meu pentru toți primarii este unul foarte simplu. Cele mai mari investiții din județul Iași s-au făcut în perioada administrațiilor social-democrate. Ne propunem un parteneriat cinstit și onest cu ieșenii. Județul nostru are nevoie de finanțări în toate domeniile, de strategii pe termen mediu și lung, în care să existe predictibilitate și coerență. Am dovedit până acum că suntem o echipă unită, capabilă să guverneze administrativ într-o manieră corectă, echilibrată, în care toți ieșenii să se simtă egali și reprezentați cu onoare de liderii județeni la nivel național”, a declarat Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași.

PSD Iași s-amai întărit până acumcu primarii comunelor Gorban (Silviu Isari) și Mircești (Leon Bălteanu), echipei urmând sa li se mai alăture, în următoarea perioadă și alți administratori de comunități locale din județ. Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *