Doi ieșeni, sechestrați, bătuți și arși cu țigară. 8 tineri au fost reținuți

politia-investigatii-criminale

Un grup de 10 prieteni din Iași s-au adunat într-o seara în locuința unuia dintre ei din Miroslava, iar aici doi dintre ei au fost bănuiţi de furtul unui telefon, fiind ulterior bătuţi şi umiliţi.

Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi a deschis un dosar penal cu privire la comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe, tâlhărie calificată, ameninţare, influenţarea declaraţiilor şi sustragerea sau distrugerea de probe sau înscrisuri.

În urma percheziţiilor din data de 9 decembrie, au fost ridicate bunuri şi obiecte care ar fi fost folosite la comiterea infracţiunilor şi un autoturism.

De asemenea, 8 tineri au fost conduşi la cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceştia au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore.

La data de 10 decembrie, inculpații au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.