Doi ieseni au avut zile dupa ce i-a lovit un autotren cu marfa

masina-strivita-de-tir-accident

Un accident rutier soldat cu ranirea a doua persoane a avut loc sambata noapte, pe raza localității Secuenii Noi, județul Neamț. Accidentul a fost cauzat de coliziunea dintre un autotren de marfă și un autoturism, circulația fiind blocată pe ambele sensuri, timp în care autoritățile au stabilit drept rută ocolitoare DC 90, prin localitatea Trifeşti.

Din cercetari a reiesit ca un barbat de 43 ani din judetul Suceava a pierdut controlul autotrenului si a intrat in coliziune cu o masina in care se aflau doi tineri din Iasi, soferul de 32 ani si prietena acestuia de 28 ani. Cele doua persoane ranite au fost transportate la spital iar politistii au deschis un dosar pentru vatamare corporala din culpa.

Echipele DRDP Iași au fost mobilizate pentru asigurarea semnalizării adecvate la locul accidentului și curățarea drumului. Pentru degajarea carosabilului a fost necesară deplasarea unei macarale de mare tonaj de la Bacău, precum și descărcarea autotrenului (acesta transporta role de hârtie), în vederea tractării în afara părții carosabile.