Doi frati din Iasi au pus pe picioare in Sicilia o retea de trafic de persoane si prostitutie

Sharing is caring!

O rețea de trafic de persoane și exploatare a prostituției formată din cetățeni români a fost destructurată la Marsala, în Sicilia, în urma unei operațiuni a carabinierilor din localitate.

Fetele, exploatate sexual, erau obligate să sufere violențe de tot felul. Trei români sunt cercetați de autoritățile italiene, dar unul dintre ei este de negăsit, menționează tp24.it, citat de rotalianul.

Fetele de care se foloseau cei trei români erau ademenite la Marsala cu promisiunea unui loc de muncă și apoi exploatate ca sclave sexuale, obligate să sufere violențe de tot felul pentru a-i mulțumi pe clienți. Una dintre ele s-a revoltat însă și a denunțat totul la carabinieri.

Aceștia au demarat o operațiune coordonată de procurorul public din Marsala, care a dus la trei arestări: Chiciug Costantin, în vârstă de 36 de ani, fratele său, Chiciug Florin, 24 de ani și soția lui Chiciug Constantin.

Rolul predominant l-a jucat cu siguranță Chiciug Costantin, care se ocupa personal de procurarea clienților, de stabilirea programărilor și de negocierea prețurilor serviciilor sexuale.

Întâlnirile cu fetele nu au avut loc doar în zona Marsala, ci și în municipiile Salemi, Mazara del Vallo și Favignana. Prețul serviciilor – care în majoritatea cazurilor a fost reținut în totalitate de către Chiciug – a fost variabil în funcție de timpul petrecut de client în compania unei fete, 30/50 euro în medie pentru un raport sexual și până la 400 de euro pentru o noapte întreagă, mentioneaza rotalianul.com.

shares