Doi frati au fost retinuti dupa ce au lovit politistii din Negru Voda

Procurorii din cadrul Parchetului de lāngă Judecătoria Mangalia au dispus retinerea a doi frati care au lovit politisti din Negru Voda, solicitati sa intervina intr-un scandal.

Din probatoriul administrat īn cauză a rezultat că la data de 31.08.2023, īn cursul unei intervenţii efectuate de un echipaj format din doi lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Negru Vodă, jud. Constanţa, la solicitarea prin SNUAU 112 conform numiţii B.G.H. şi B.T.D. se agresează reciproc, cei doi agresori, aflaţi īn stare de ebrietate şi avānd un comportament violent atāt verbal cāt şi fizic, au īnceput să-i ameninţe pe lucrătorii de poliţie cu acte de violenţă, fiind necesară folosirea de către poliţişti a spray-ului lacrimogen, iar īn timp ce se proceda la īncătuşarea lui B.T.D., fratele său B.G.H. s-a īndreptat din spate către agentul de poliţie G.A. şi i-a aplicat o lovitură de pumn īn zona urechii stāngi şi l-a īmbrāncit, rupāndu-i poliţistului tricoul uniformei de serviciu īn timp ce s-a procedat la imobilizarea şi īncătuşarea sa.

Īn continuare, īn timp ce se afla īncătuşat pe bancheta din spate a autospecialei de poliţie, B.T.D. a devenit din nou agresiv şi a lovit cu capul īn mod repetat geamul lateral-stānga al autospecialei, spărgāndu-l.

Comportamentul deosebit de violent, fizic şi verbal, al celor doi agresori a fost perceput de mai multe persoane aflate īn zonă, fiind de natură să producă tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice şi să inducă un sentiment de intimidare, de nelinişte şi de insecuritate persoanelor prezente.

După conducerea celor doi agresori la sediul Poliţiei Oraşului Negru Vodă, aceştia au fost aşezaţi pe două scaune īn sala de aşteptare, la scurt timp devenind din nou agitaţi, reproşāndu-le poliţiştilor că i-au adus la sediul poliţiei şi ameninţāndu-i că, după ce vor ieşi din puşcărie, īi vor omorī. Pe neaşteptate, B.T.D. s-a ridicat de pe scaun şi i-a aplicat o lovitură cu talpa piciorului īn abdomen agentului de poliţie G.A.

Īn cursul intervenţiei, agentul de poliţie Z.D. a suferit leziuni la degetele arătător şi mijlociu de la māna dreaptă şi la piciorul stāng, fiind lovit de numitul B.T.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *