Doi elevi s-au incaierat cu doi profesori intr-o scoala din judetul Bacau

Un incident grav s-a petrecut ieri la Școala Generală Burdusaci. Doi profesori s-au implicat într-o altercație fizică cu doi frați de clasa a VII-a, o fată și un băiat, dupa ce minorii au încercat să-i filmeze pe dascăli.

Înregistrările video au surprins momentul în care profesorii au vrut să confiște telefonul unuia dintre elevi, presupusul motiv fiind tentativa lor de a-și înregistra profesorul de geografie, pe care îl acuzau că le adresează injurii și vorbe urâte.

Elevii au precizat ca au vrut sa aiba dovada comportamentului neadecvat al profesorului, mai ales că reclamațiile lor anterioare la conducerea școlii nu au fost luate în considerare, conform observatornews.ro.

Cand un alt profesor, de matematică, a intervenit pentru a-și susține colegul, situația a degenerat rapid într-o încăierare în plină clasă. Elevii și unul dintre profesori au ajuns pe podea, iar băncile și scaunele au fost împinse în haosul care a urmat.

La unitatea școlara a fost deschisa o anchetă internă iar profesorii implicați cât și elevii vor fi nevoiti sa clarifice circumstanțele exacte ale încăierării in vederea aplicarii regulamentului școlar și a legislației în vigoare.

“Am fost informați despre incident de către directorul unității de învățământ, la nivelul școlii s-au demarat deja cercetările, iar de la Inspectoratul Școlar o echipă de inspectori a preluat cazul și va monitoriza toate aspectele. Măsurile vor fi luate după ce se va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și după ce se vor finaliza toate verificările”, a declarat pentru Deșteptarea purtătorul de cuvânt al ISJ Bacău, Roxana Cerghici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *