Doi copii aflați în grija Protecției Copilului, sunt căutați la nivel național, după ce au dispărut dintr-un parc de joacă

62288815

Doi băieţi sunt căutați la nivel național de către polițiști de mai bine de 24 de ore, după ce au dispărut dintr-un parc din Timișoara.

Ambii sunt în grija reprezentanților Protecției Copilului şi erau însoţiţi de un supraveghetor la joacă.

La un moment dat însă, s-au făcut nevăzuţi şi nimeni nu a reuşit deocamdată să le dea de urmă.

Alexandru are 12 ani, iar Valentin, 14 și de câteva luni se află într-un centru de plasament. Amândoi provin din familii defavorizate, iar autoritățiile îi aveau de mai mult timp în vizor deoarece nu erau bine îngrijiți. Duminică au ieșit la joacă, împreună cu alți copii, în parcul din apropiere.

Polițiștii nu exclud nicio variantă și verifică toate locurile pe unde obişnuiau să meargă cei doi copii. Au mers inclusiv acasă, la părinți, sperând că sunt acolo.

Andreea Jerdea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș: „Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.”

În momentul dispariției, băiatul de 12 ani purta pantaloni și pantofi negri, iar cel de 14, pantaloni albaștri și încălțăminte gri.