Doi bărbați din Iași, cercetați pentru lipsire de libertate, violare de domiciliu și violență în familie

Sharing is caring!

Poliţiştii ieşeni efectuează cercetări într-un dosar penal de lipsire de libertate, violare de domiciliu şi violenţă în familie. Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. 

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, violare de domiciliu şi violenţă în familie.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 6 spre 7 august a.c., un bărbat de 44 de ani, împreună cu un tânăr de 22 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea şi locuinţa unui alt bărbat din comuna Ungheni. Ulterior, cei doi l-ar fi lovit pe tatăl bărbatului de 44 de ani, iar prin constângere fizică, l-ar fi condus şi ţinut, contrar voinţei sale, la locuinţa fiului său.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 11 august a.c., bărbatul şi tânărul bănuiţi de comiterea faptelor au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 12 august a.c., aceştia vor fi prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Cercetările continuă.

shares