Doi bărbaţi din Bacău, reţinuţi de poliţişti după ce au furat componente ale unor vagoane CFR

Doi bărbaţi din localitatea Ştefan cel Mare au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 ore după ce ar fi furat mai multe componente ale unor vagoane CFR, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Poliţiştii au efectuat, duminică, trei percheziţii domiciliare în acest dosar penal, scrie Agerpres.

„Din cercetări a reieşit că, în luna septembrie 2023, persoane necunoscute ar fi sustras mai multe componente de la vagoanele CFR din Staţia CF Borzeşti, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 27.000 lei. În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii de la transporturi au identificat 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 40 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, bănuiţi de comiterea faptei. În urma administrării probelor, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, a doi bărbaţi dintre cei în cauză, de 29 şi respectiv 40 ani, aceştia fiind introduşi în Arestul IPJ Bacău”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agentul-şef adjunct Gabriel Dumitrache.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Activităţile au beneficiat de sprijinul jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău şi al celor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *